Suzenzo | En nog een WordPress site

Afspraak maken?
Alexandra van der Haar
E
T (038) 7503663 of (06) 23175004

Jip en Jij Challenge Pakket

Successverhalen

We zijn trots op onze succesverhalen. Ben jij de volgende?

“Jip was anders, je staat er niet alleen voor en daarom werd ik enthousiast.”

Jamie: “Via Facebook in contact gekomen met Jip. Toen ik in januari op de weegschaal ging staan ging de knop om..het kon niet langer zo! Maar ik ken mezelf en ik val al snel terug in het oude ongezonde en drukke leven. Jip was anders, je staat er niet alleen voor en daarom werd ik enthousiast. Ik heb de challenge van februari gedaan en heb super veel gehad aan de besloten facebookgroep.

Heb je het even moeilijk? Dan zijn het team van Jip en de andere challengers er altijd om je te helpen. We steunen elkaar, wisselen recepten en tips uit. Met de challenge ben ik kilo’s kwijt geraakt. Is het zwaar geweest? Nee !.. Natuurlijk heb ik zware momenten gehad maar die  kon ik ook weer makkelijk verslaan.

Wat mij enorm geholpen heeft is verse soep. Had ik trek..nam ik een heerlijk kopje soep en voelde ik me weer goed. In Januari een jurkje gekocht voor het concert van “de vrienden van Amstel live”.. vorige week had ik een cursus en dacht ik “yes! Ik doe het leuke jurkje aan”.. maar al snel bleek dat hij me al te groot was! Voor het eerst baalde ik een beetje dat mijn jurkje te groot was i.p.v te klein..maar al snel werd ik blij want dit voelde toch wel onwijs goed.

Ik ga nog lekker door met de jip producten en ik raad het iedereen aan. Je wordt al blij om elke dag een leuk tasje te mogen openen. Het concept is echt tof, ik zeg doen! Op naar een leuk en lekker leven met je nieuwe vriendin Jip!”

succesjamie

 

“Ik was op zoek naar een verantwoorde manier om wat kilo’s kwijt te raken.”

Emilia: “Via mijn schoonzusje hoorde ik positieve verhalen over Jip en jij. Ik was op zoek naar een verantwoorde manier om wat kilo’s kwijt te raken en besloot ook mee te doen aan Jip’s challenge. Ik heb er geen spijt van dat ik de challenge van Jip en jij heb gevolgd ….Afvallen was nog nooit zo makkelijk!

Voor mijn gevoel heb ik er weinig voor hoeven doen en ben toch veel kilo’s kwijt na 2 challenge’s! De maaltijden waren snel bereid en daarom makkelijk te combineren met mijn gezin. Wat dat betreft zal ik Jip nog gaan missen. Ik raad anderen zeker aan Jip’s challenge te volgen als je een aantal kilo’s kwijt wilt op een leuke en gemakkelijk wijze.”

challengeremiliesucces

“Ik wist niet dat lijnen ook leuk kon zijn!!”

Het verhaal van de ervaren Jip-challender Ilse: Door de jaren heen en ook mede door het stoppen met roken was ik toch aardig wat kilootjes aangekomen. Ik was zoekende naar een manier om weer op het gewicht van +/- 6 jaar geleden te komen.

Ilse: Bijna al het eten vond ik lekker; in de ochtend de muesli of een puddinkje, tussendoor heerlijke koekjes, tussen de middag lekkere toast of crackers en ’s avonds rijst, pasta, of zelfs soms een pizza of quiche. Je eet niet iedere dag vlees, maar dit vond ik, op een enkele keer na, ook echt geen probleem.

successtory